Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

.ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ!
Αφαιρούν τις συντάξεις μας , την υγεία μας, τις κοινωνικές παροχές.
Μας  φορτώνουν με νέα κοινωνικά βάρη, μας ρίχνουν στον καιάδα.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ  προκλητικά με ψίχουλα ντροπής και κοροϊδίας. 
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για να χρυσώσει το χάπι για τα αντιλαϊκά μέτρα που εφαρμόζει και για εκείνα που έχει ήδη δεσμευθεί η κυβέρνηση στο Eurogroup, παραπλανητικά έκανε λόγο για «χορήγηση 13ης σύνταξης», αν και το ποσό που θα δοθεί θα είναι εφάπαξ. Επί της ουσίας θα δοθούν κατά μέσο όρο 385 ευρώ στους συνταξιούχους που τους μείωσε τις συντάξεις με το τρίτο μνημόνιο και διατήρησε τις μειώσεις συντάξεων και την κατάργηση 13ης και 14ης συνταξης με τα δύο προηγούμενα μνημόνια.  Eπιχειρεί να καλλιεργήσει κλίμα αναμονής προσπαθώντας να εξαγοράσει την ανοχή στα παλιά και νέα αντιλαϊκά φορομπηχτικά μέτρα.Kατάργησε την κατώτερη σύνταξη των 486 ευρώ με αποτέλεσμα να δίνονται συντάξεις που φτάνουν τα 270-300 ευρώ. Οι συνταξιούχοι που έκαναν αίτηση μετά τις 13 Μαΐου του 2016, θα έχουν μειώσεις στις κύριες και στις επικουρικές συντάξεις έως 35% ενώ το αργότερο μέχρι τα τέλη του 2017 πρέπει να έχει τελειώσει ο επανυπολογισμός που αφορά και τους χαμηλοσυνταξιούχους αλλά και όσους έχουν καλύτερες συντάξεις δηλαδή θα υπάρξει νέα μεγάλη σφαγή για όλους.
Το κίνημα των συνταξιούχων από τον αγώνα δεν πρόκειται να υποχωρήσει. Δεν θα υποταχθεί, δεν θα αποδεχτεί τετελεσμένα. Για εμάς τίποτα δεν τελείωσε, τίποτα δεν είναι μη αναστρέψιμο. Δεν νομιμοποιούμε στην συνείδησή μας ότι μας έχει αφαιρεθεί.Απαιτούμε την παροχή δημόσιας και δωρεάν περίθαλψης σε όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις.  Την κατάργηση όλων των αντεργατικών - αντιασφαλιστικών νόμων, την άμεση ανακεφαλαιοποίση όλων των ασφαλιστικών ταμείων.
Η μόνη λύση είναι
να ενώσουμε τις φωνές μας με τους συναδέλφους από όλη τη χώρα
ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΩΡΑ 5μ.μ.  
Να μη λείψει κανένας από το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο της Αθήνας.
Οργανωμένοι στα Σωματεία μας. Πιο δυνατοί στους αγώνες μας. Δηλώστε τώρα τη συμμετοχή σας, γραφτείτε στα σωματεία σας, να τους αναγκάσουμε να ακούσουν την αγανάκτησή μας.
Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε εμείς!
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΑΘΗΝΑ!
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΙΚΑ – ΟΑΕΕ Επαρχίας ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου