Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ


Στις 10 Οκτωβρίου 2014 γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.Στις μέρες μας κάτω από το βάρος της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, η βία, οι συγκρούσεις, οι αγχώδης διαταραχές με σωματικά συμπτώματα και η κατάθλιψη διακατέχουν του πολίτες.
Η υγεία είναι μία, όταν το σώμα νοσεί και η ψυχή νοσεί!
Η υποστήριξη και η επικοινωνία είναι απαραίτητες για να κατανοήσουμε, να αντέξουμε και να δώσουμε νόημα. Η οικογένεια και οι φίλοι είναι πολύτιμοι σύμμαχοι. Όταν δεν επαρκούν μπορούμε να στραφούμε στους ειδικούς ψυχικής υγείας.Οι φορείς ψυχικής υγείας, οι οργανώσεις πολιτών, οι χρήστες υπηρεσιών, οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας αγωνιούμε, διεκδικούμε, αισιοδοξούμε και συμμετέχουμε στην καμπάνια για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας… «ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ».Παρακαλούμε, να μας παραχωρήσετε χώρο για καταχώριση  στην εφημερίδα σας ή στην ιστοσελίδα σας, του μηνύματος που θα σας στείλουμε εφόσον συμφωνείτε, προκειμένου να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες με στόχο τη διασφάλιση της ψυχικής τους υγείας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία. (2265022924 τηλ. Γραφείων Άμφισσας), ekpsfoki@otenet.grwww.ekpse.gr
Με εκτίμηση
Αγγελική Καράμπελα
Διοικητική Υπεύθυνη Δομής Φωκίδας

Αναρτήθηκε από 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου